Εγκριση 15 σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005 15:14

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας ενέκρινε 15 ειδικά και πολυετή επιχειρηματικά σχέδια από τα 26, που υποβλήθηκαν έως σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας) στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004, συνολικού προϋπολογισμού 76,6 εκατ. ευρώ και συνολικής επιχορήγησης/ δημόσιας δαπάνης 28,9 εκατ. ευρώ.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας) υποβλήθηκαν έως σήμερα στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004 26 ειδικά και πολυετή επιχειρηματικά σχέδια για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε διάφορες περιοχές της χώρας, συνολικού προϋπολογισμού 243,3 εκατ. ευρώ και συνολικής επιχορήγησης/δημόσιας δαπάνης 87,6 εκατ. ευρώ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν την εξέταση και των υπόλοιπων σχεδίων και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις εγκρίσεις.

Τα ειδικά και πολυετή αυτά επιχειρηματικά σχέδια αφορούν επενδύσεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, τα είδη διατροφής, το φάρμακο, τα δομικά υλικά, το ανακυκλωμένο αλουμίνιο, τα πλαστικά, τις γραφικές τέχνες, το περιβάλλον, τη διαχείριση αποβλήτων, τα εργαστήρια παροχής υπηρεσιών, τα logistics, την τυποποίηση, την ποιότητα κ.λπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα