Πουλιάδης: Διευκρινίσεις για δάνειο

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005 18:27

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία που υπέγραψε με την EFG Eurobank Ergasias δίνει σχετική ανακοίνωση της Πουλιάδης και Συνεργάτες.

Αναλυτικότερα, η διοίκηση της Πουλιάδης ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε συμφωνία με την EFG Eurobank Ergasias Α.Ε., με βάση τους όρους της οποίας παρασχέθηκαν βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών και ρυθμίστηκαν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες για την υπογραφή του ομολογιακού δανείου ύψους 63,1 εκατ. ευρώ με τις πιστώτριες τράπεζες, με το οποίο αναχρηματοδοτούνται οι υποχρεώσεις της από τα υφιστάμενα κοινοπρακτικά δάνεια.

Η κάλυψη του ποσού του ομολογιακού 63,1 εκατ. ευρώ έχει συμφωνηθεί με τις πιστώτριες τράπεζες EFG Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Αλφα Τράπεζα, Λαϊκή Τράπεζα και αναμένουμε να υπογράψουμε εντός των επόμενων ημερών.

Σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις, παρασχέθηκε από την EFG Eurobank χρηματοδότηση 3,5 εκατ. ευρώ έναντι εξασφαλίσεων με τραπεζικά κριτήρια, ενώ μέχρι χθες δεν είχε πραγματοποιηθεί η χορήγηση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα