Κινητοποιήσεις στη Γενική Τράπεζα

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2005 08:58

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη εξαγγέλλουν οι εργαζόμενοι της Γενικής Τράπεζας, παραμονές της 70ής ΔΕΘ. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου τους, στόχος των κινητοποιήσεων είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης και η άσκηση πιέσεων στη νέα διοίκηση, η οποία με τη καινούργια οργανωτική δομή έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα τους εργαζομένους.

Ο σύλλογος των υπαλλήλων της Γενικής, που επίσης καταγγέλλει ως απαξιωτική ενέργεια για την τράπεζα αλλά και το θεσμό της ΔΕΘ την απόφαση της διοίκησης να μη συμμετέχει με περίπτερο στη φετινή διεθνή έκθεση, ύστερα από 25 χρόνια αδιάλειπτων συμμετοχών, ανακοίνωσε τις παρακάτω ενέργειες:

Την Πέμπτη 8/9 συγκέντρωση των εργαζομένων στα καταστήματα της Γενικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και γύρω απ' αυτά. Στις 7 μ.μ. συνέντευξη Τύπου με θέμα «Ενημέρωση για την πορεία της Γενικής Τράπεζας και την εξέλιξη των εργασιακών θεμάτων - οι θέσεις και οι προτάσεις του συλλόγου».

Την Παρασκευή 9/9 δίωρη στάση εργασίας μεταξύ 7.45 - 9.45. Συγκέντρωση των απεργών στις 7 το πρωί έξω από τα κατάστημα της Τσιμισκή 6.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα