Διευκρινίσεις της Intrakat για τον διαγωνισμό προμήθειας οικίσκων στα hot spots

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 10:30
UPD:10:31
SOOC/Stringer

H Intrakat κηρύχθηκε από τις αρμόδιες αρχές του διαγωνισμού, ως προσωρινός ανάδοχος για την προμήθεια 359 οικίσκων.

Σε διευκρινίσεις για τον διαγωνισμό προμήθειας 1.150 οικίσκων, που αφορούν στην προσωρινή διανομή των προσφύγων στα κέντρα καταγραφής (hot spot), προβαίνει η Intrakat Α.Ε.

Διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί απευθείας αναθέσεων, η εταιρεία επισημαίνει ότι οι συγκρίσεις με τιμές άλλων μεταλλικών οικίσκων ελαφρύ τύπου είναι τελείως ανυπόστατες, καθώς  δεν έχουν καμία σχέση με τις ειδικές προδιαγραφές του διαγωνισμού - δηλαδή πλήρη εξοπλισμό (κουζίνα, καθιστικό, λουτρό, κλιματισμό ) και έτοιμοι προς χρήση χωρίς καμία προσθήκη, ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται επαρκώς οκτώ άτομα. 

Σύμφωνα με την Intrakat, «η εσκεμμένη σύνδεση των όποιων σεναρίων παραπληροφόρησης με την εταιρεία ή το πρόσωπο του ιδρυτή της, Σωκράτη Κόκκαλη, αποτελεί κακόβουλη πράξη και η εταιρεία μας επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος κατά οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου που δημιουργεί, διαδίδει ή αναπαράγει τέτοιου είδους σενάρια».

Σημειώνεται ότι η Intrakat κηρύχθηκε από τις αρμόδιες αρχές του διαγωνισμού, ως προσωρινός ανάδοχος για την προμήθεια 359 οικίσκων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα