5asec: Νέες επενδύσεις στην επέκταση του δικτύου

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 13:15
UPD:16:03
5asec.com

της Σοφίας Εμμανουήλ

[email protected]

Με τη συμπλήρωση ενάμισι έτους στο τιμόνι του ελληνικού δικτύου καθαριστηρίων 5asec κι έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επενδύσεων επανατοποθέτησης του σήματος με βάση τις προδιαγραφές που επέβαλε ο ελβετικός όμιλος, σε συνέχεια των «περιπετειών» του σήματος στην εγχώρια αγορά, η EMD Global Cleaners θέτει φιλόδοξους στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας.

Ειδικότερα, το πλάνο πενταετίας της EMD Global Cleaners, της ελληνικής εταιρείας με έδρα την Κηφισιά, που ανέλαβε το master franchise της 5asec στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014, περιλαμβάνει το άνοιγμα επιπλέον 30 καταστημάτων, από τα 24 που διαθέτει σήμερα πανελλαδικά, με τα πρώτα 2 να αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Μάλιστα στόχος είναι με την ολοκλήρωση των επενδύσεων να δημιουργηθεί διπλάσιος αριθμός νέων θέσεων εργασίας, από τις 90 θέσεις που καλύπτει σήμερα η δραστηριότητα στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η 5asec, με έδρα την Ελβετία, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων στον κόσμο με περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 30 χώρες. Η EMD Global Cleanrs σήμερα έχει το master franchise της 5asec σε Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Ελλάδα και Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η EMD Global Cleaners ανέλαβε να διαχειριστεί την ανάπτυξη του σήματος μετά την κατάρρευση της 5aSec Hellas. Το 2015 προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση του δικτύου 5asec σε όλα τα επίπεδα. Υιοθετήθηκαν σύγχρονες τεχνολογίες για την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών καθαρισμού ρούχων και ειδών σπιτιού, ενώ δόθηκε έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) και στην εκπαίδευση των εργαζομένων. 

Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας θέτει στόχο -όπως λέει- «να επενδύσει στην Ελλάδα της κρίσης ώστε η αλυσίδα να επανακτήσει την ηγετική θέσης της, ως η μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρισμένη αλυσίδα καθαριστηρίων στη χώρα. Στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η επέκταση του δικτύου της πανελλαδικά, μέσα από την εξεύρεση και επιλογή νέων franchisees».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα