Προς αύξηση των τιμών των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες από 1/1/2006

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 15:31

Εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσει συζήτηση με τους εμπλεκομένους φορείς για την τιμολογιακή πολιτική στα εισιτήρια των συγκοινωνιών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων των συγκοινωνιών από 1/1/2006.

Το θέμα της αύξησης των τιμών των εισιτηρίων συζητήθηκε κατά τη χθεσινοβραδυνή συνάντηση των υπουργών Μεταφορών και Οικονομίας, ενώ σήμερα ο υφυπουργός Μεταφορών, Αναστάσιος Νεράτζης, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Αlpha, χαρακτήρισε επιβεβλημένες τις

Αυξήσεις στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς και το κόμιστρο των ταξί λόγω της ανόδου των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Εξάλλου, σε ο,τι αφορά το θέμα της Ολυμπιακής, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κλεισίματος της εταιρείας σε περίπτωση επιβολής προστίμου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/01/1084653.htm , ο κ. Ρουσόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει ότι «εντός Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Κολλέγιο των Επιτρόπων και περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις του».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα