ΓΓΚ: Ανάκληση αυτοκινήτων KIΑ Sportage

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 15:39

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικασία ανάκλησης αυτοκινήτων KIΑ Sportage από την εταιρεία ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε., όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Θανάσης Σκορδάς.

Συγκεκριμένα, ορισμένα νέα Sportage (KM) παραγωγής από 29 Μαρτίου 2005 έως 18 Μαϊου 2005, μπορεί να φέρουν μηχανισμό ασφάλισης μοχλού χειρόφρενου (καστάνια) εσφαλμένης κατασκευής. Η εσφαλμένη κατασκευή του μηχανισμού ασφάλισης του μοχλού χειρόφρενου μπορεί να προκαλέσει την μη ασφάλιση ή την απασφάλιση του μοχλού χειρόφρενου, όταν ο μοχλός χειρόφρενου είναι ενεργοποιημένος.

Από τα 175 εμπλεκόμενα οχήματα, τα οποία έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα, τα 85 έχουν πωληθεί και από τις 1/9/2005 αποστέλλεται στους ιδιοκτήτες συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ. Στα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα γίνει εφαρμογή της καμπάνιας ανάκλησης στον χώρο προετοιμασίας αυτοκινήτων από την εταιρία, πριν την παράδοση στους πελάτες.

Οι κάτοχοι των οχημάτων αυτών παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή KIA της περιοχής τους ώστε να αντικατασταθεί ο μοχλός του χειρόφρενου, χωρίς καμία χρέωση προς αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα