Σταθεροποιητικές τάσεις στη Σοφοκλέους

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2005 11:21

ΣΕ ΣΤΕΝΟ εύρος διακύμανσης κινείται από την αρχή της συνεδρίασης ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης ύστερα από τη σημαντική χθεσινή άνοδο.

Αυτή την ώρα (11:07) βρίσκεται στις 3.280,03 μονάδες σημειώνοντας ανεπαίσθητη πτώση κατά 0,03%.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 15,2 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 4,8 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις πακέτων http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις, 74 ενισχύονται, 41 καταγράφουν και 59 παραμένουν σταθερές.

Η μετοχή της Forthnet ενισχύεται κατά 1,49%. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής», η ισλανδική εταιρεία venture capital Novator βρίσκεται σε συνομιλίες με τρεις μετόχους της Forthnet για την εξαγορά ποσοστού έως 20,5% στην ελληνική εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών Ίντερνετ.

«Το αναφερόμενο ενδιαφέρον της venture capital στην Forthnet (εάν επιβεβαιωθεί) θα μπορούσε πιθανώς να δυσχεράνει τα σχέδια της Intracom για περαιτέρω αύξηση του ποσοστού της στην εταιρεία", αναφέρει η Marfin Analysis σε σημείωμά της. Η μετοχή της Intracom σημειώνει πτώση 0,33%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα