Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2005 10:35
UPD:10:58

Egnatia Finance: «Η ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των εταιρικών αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2005, οι επικείμενες τοποθετήσεις μετοχών του ΟΤΕ και της ΑΤΕbank και η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θεωρούνται ως οι βασικοί καταλύτες που θα καθορίσουν το κλίμα στη Σοφοκλέους μεσοβραχυπρόθεσμα».

Fortius Finance: «Παρά τα σωρευτικά κέρδη του ΓΔ κατά 3,21% στις τελευταίες τέσσερις συνεδριάσεις, η σημαντική υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου, αλλά και οι επιχειρηματικές εξελίξεις (κλάδο τραπεζών και τηλεπικοινωνιών) αυξάνουν τις πιθανότητες για διατήρηση της ανοδικής κίνησης και κατά τη σημερινή, πρώτη, συνεδρίαση της εβδομάδας, με σημείο αναφοράς την αντίσταση των 3.300 μονάδων για το ΓΔ».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα (+0,23%) για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση την Παρασκευή με τον τζίρο να φθάνει τα €203εκ. (+4%). Το κλίμα στην αγορά παραμένει θετικό. Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε η αγορά να σταθεροποιηθεί στα τρέχοντα επίπεδα τιμών, ενώ ο κίνδυνος για πτωτική κίνηση φαίνεται μάλλον περιορισμένος».

Emporiki Investment Bank: «Θεωρούμε ότι η συσσώρευση τιμών στα τρέχοντα επίπεδα σε επίπεδο γενικού δείκτη, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη σημερινή συνεδρίαση, με την εικόνα των ευρωπαϊκών αγορών να παραμένει καταλυτική».

Aspis Securities: «Θεωρούµε πιθανή µια διόρθωση λόγω ρευστοποιήσεων κερδών. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι µετοχές του ΟΤΕ και της Εµπορικής Τράπεζας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα