Επιτυχημένη η παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση ISM 2016

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 15:47
UPD:15:53
ISM

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 15 ελληνικών επιχειρήσεων στην 46η διεθνή έκθεση ISM 2016, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση γλυκών και ζαχαρωδών στην Ευρώπη.

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που συμμετείχαν μέσω της GREAT (Greek Exports and Trade), έγινε στο πλαίσιο μιας εκθεσιακής παρουσίας, που ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο. Η φετινή συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων αυξήθηκε αισθητά συγκριτικά με το 2015, γεγονός που αποδεικνύει την προσπάθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών για εξωστρεφή δραστηριότητα ως μοναδική διέξοδο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας τους. 

Η GREAT φιλοξένησε σημαντικές παρουσίες, όπως η ELBISCO, η ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ – BAKING STORIES, η CANDIA NUTS και η NESTLE HELLAS, η DEAR CRETE, η AMBROSIA οι οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη σταθερή τους παρουσία στην ISM.  Στην ομάδα των εκθετών για φέτος προστέθηκαν νέες εξαγωγικές εταιρείες όπως η ΜΕΛΙΓΥΡΙΣ – Στεφανάκης Μανώλης, LA MAISON DES GLACES – Ποταμιάνος ΟΕ, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ – Χαλβάς ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΛΙΤΡΟΠΟΝ, WISH - HEALTHY NUTRITIONAL PRODUCTS κα. Στην PROSWEETS συμμετείχε και φέτος η εταιρεία ΜΕΤΡΟΝ με προτάσεις συσκευασίας.

Η ISM του 2016, με τιμώμενη χώρα τη Γαλλία, συγκέντρωσε πάνω από 38.000 επισκέπτες από 146 χώρες, εκ των οποίων το 67% προήλθαν από διεθνείς αγορές πέραν της Γερμανίας, ενώ ο αριθμός των εκθετών ξεπέρασε τους 1.600 από 65 χώρες του κόσμου. Είναι άξιο αναφοράς ότι σημειώθηκε αύξηση στον αριθμό των αγοραστών, από τη Βόρειο Αμερική, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών που προέρχονταν από χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Ανατολικής Μεσογείου.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα