EFG Eurobank: Πρόγραμμα για το περιβάλλον σε συνεργασία με το WWF

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2005 15:36

Η EFG Eurobank Ergasias και το WWF Ελλάς παρουσίασαν σήμερα το Πρόγραμμα «Γνωρίζω, Συμμετέχω, Προστατεύω – Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας» μια νέα πρωτοποριακή πρωτοβουλία στον τομέα του Περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το εν λόγω πρόγραμμα αφορά το σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου της Αττικής, τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και έχει στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών για την προστασία του. Πιλοτικά το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τη συμμετοχή εθελοντικά του προσωπικού της Eurobank, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του WWF.

Το πρόγραμμα «Γνωρίζω, Συμμετέχω, Προστατεύω»-Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας, έχει στόχο τη γνωριμία του κοινού με αυτό το γνωστό – άγνωστο βουνό, τη μύηση των κατοίκων της Αττικής, και όχι μόνον, στα μυστικά που κρύβει και την ανάδειξη της ανάγκης για άμεση προστασία και σωστή διαχείριση.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος έχουν προγραμματισθεί ξεναγήσεις (ομαδικά, οικογενειακά, σχολικές ομάδες), περιβαλλοντική εκπαίδευση και σεμινάρια εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα