Intrasoft: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 11:42
UPD:11:43

Στο Digital Advisory Council του Digital Europe θα συμμετάσχει ο εκτελεστικός πρόεδρος της Intrasoft International, Αθανάσιος Κωτσής, έχοντας επαφές με τον αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Άντρους Άνσιπ και τον Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας, Γκάτνερ Ότινγκερ.

Το Digital Europe αποτελεί τον μοναδικό σύνδεσμο για τις ψηφιακές βιομηχανίες στην Ευρώπη. Μέλη του είναι 60 πολυεθνικές επιχειρήσεις και 40 εθνικοί σύνδεσμοι με περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις-μέλη στην Ευρώπη.

Το Digital Europe αντιπροσωπεύει την απάντηση των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην πρόκληση της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, για την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, τον εκσυγχρονισμό των δημόσιων υπηρεσιών και τη δημιουργία θέσεων εργασίας υψηλής κατάρτισης.

Το Digital Advisory Council, το οποίο θα συνεδριάσει στις 11 Φεβρουαρίου, είναι το συμβούλιο επιλεγμένων ανωτάτων στελεχών εταιρειών τεχνολογίας. Ο ρόλος του συμβουλίου αυτού είναι εκτελεστικός και σε αυτό το πλαίσιο οργανώνει συναντήσεις με ευρωπαϊκούς φορείς, θεσμούς και decision-makers, με σκοπό να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος, το οποίο θα προάγει την καινοτομία στην τεχνολογία αλλά και τον ανταγωνισμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα