Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2005 16:29
UPD:16:43

CROWN HELLAS CAN Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/09/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Χαλάνδρι, Εθνικής Αντιστάσεως 57, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση πώλησης του συνόλου των Μετοχών της Ρουμανικής Εταιρείας "CROWNPAK S.R.L.". Καθορισμός όρων και παροχή εξουσιοδοτήσεων.

Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους. Όσοι Μέτοχοι δεν καταθέσουν εμπρόθεσμα τα πιο πάνω στοιχεία μπορούν να λάβουν μέρος στη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και να ψηφίσουν σε αυτή μόνο μετά από σχετική άδειά της.

ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.

Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/09/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στον Αγιο Στέφανο Αττικής, Χελμού 21, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Επανέγκριση των αποφάσεων της Γενικής Συνελεύσεως της 29ης Ιουνίου 2005 και λήψη αποφάσεων περί: α. Υποβολής και έγκρισης των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της 31ης εταιρικής χρήσης από 1-1-2004 έως 31-12-2004. β. Υποβολής και έγκρισης των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και του λογαριασμού διάθεσης κερδών της 31ης εταιρικής χρήσης από 1-1-2004 έως 31-12-2004. γ. Απαλλαγής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 31ης εταιρικής χρήσης από 1-1-2004 έως 31-12-2004. δ. Έγκρισης και προέγκρισης αποζημιώσεων, εξόδων και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου, Αντιπροέδρου και των Διευθυνόντων Συμβούλων και των Συμβούλων που συνδέονται με την Εταιρεία με συμβάσεις μισθώσεως έργου ή εντολής. ε. Έγκρισης εκλογής ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους. στ. Εκλογής ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και καθορισμού αμοιβής τους. ζ. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ΚΑΑ, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην έδρα της εταιρείας (Χελμού 21, 145 65 Αγιος Στέφανος, Αττικής - τηλ. 2108145310, fax 2108141980). Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ΚΑΑ, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην ανωτέρω διεύθυνση. Επίσης εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι' αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην Εταιρεία τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους. Επίσης γνωστοποιείται από την εταιρεία ότι το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 31/8/2005 απόφασή του δεσμεύεται να προτείνει στη νέα Γενική Συνέλευση το ίδιο μέρισμα δηλ. 0,006 ευρώ ανά μετοχή ορίζοντας ως ημερομηνία αποκοπής και πληρωμής του τις ίδιες ημερομηνίες όπως αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε σε συνέχεια της από 29/6/2005 τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα