Νέα διευθύντρια δημοσίων σχέσεων στη Microsoft Ελλάς

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2005 15:09
UPD:15:10

Τη θέση της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων στη Microsoft Ελλάς ανέλαβε πρόσφατα η κα Ελένη Ανδρουλάκη.

Η συγκεκριμένη θέση περιλαμβάνει την ευθύνη για την εταιρική και προϊοντική επικοινωνία της Microsoft στην ελληνική αγορά, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων σημαντικών δράσεων σε καίριους επιχειρηματικούς τομείς, καθώς επίσης και την περαιτέρω ενίσχυση των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η κα Ανδρουλάκη προηγουμένως είχε τη θέση της Group Account Director στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Partners A.E., ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με την Publicom/Hill & Knowlton. Έχει χειριστεί προγράμματα δημοσίων σχέσεων για λογαριασμό πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών καθώς και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως οι Alico AIG Life, Αθηναϊκή Ζυθοποιία (ΙΟΛΗ) Business Software Alliance, ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος, Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Japan Tobacco International, Microsoft, Toyota και UNET. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αντικείμενο την εταιρική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων.

Η κα Ανδρουλάκη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Μ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διοίκηση από το Κολλέγιο της Ευρώπης (Μπρυζ, Βέλγιο) και πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει επίσης παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στα Πανεπιστήμια Βιέννης (Αυστρία) και Ρόσκιλντε (Δανία), καθώς και στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree).

«H Microsoft βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση στα τεχνολογικά μέσα και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους» δήλωσε η κα Ανδρουλάκη. «Με την ανάπτυξη κατάλληλων προγραμμάτων δημοσίων σχέσεων και αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία της εταιρείας, στόχος είναι να επεκτείνουμε τις δράσεις που ήδη προωθεί η Microsoft στη χώρα μας, σε τομείς όπως η έρευνα και η κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες, η ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών πληροφορικής και η κοινωνική συμμετοχή», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα