ING Ελλάδας: Αύξηση παραγωγής 6% στον κλάδο ζωής

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2005 20:03

Αύξηση παραγωγής 6% στον κλάδο ζωής του ING Ελλάδος καταγράφεται κατά τους έξι πρώτους μήνες του 2005. Τα ασφάλιστρα των δύο εταιρειών αυξήθηκαν κατά 4,1 εκατομμύρια στα 98,7 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση προήλθε από τα ασφαλιστήρια Ζωής και των Νοσοκομειακών καλύψεων. Στην παραγωγή αυτή δεν έχουν συνυπολογιστεί τα επιπλέον 11,5 εκατομμύρια ασφάλιστρα ζωής που προέρχονται από την ING Πειραιώς Ασφαλιστική.

«Αναφορικά με την κερδοφορία του εξαμήνου, τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά», όπως δήλωσε ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς, οικονομικός διευθυντής της ING Ελλάδας.

«Συγκεκριμένα, τα κέρδη προ φόρων της ING Ζωής ανήλθαν σε 4,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ της ING Γενικών σε 2,6 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε ο κ. Κωνσταντάς.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι με βάση το Ελληνικό Λογιστικό σχέδιο. Η εφαρμογή των Δ.Λ.Π. στις εταιρείες του ομίλου θα είχε σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ίδια κεφάλαια για τις εταιρείες Ζωής και Γενικών του ομίλου να ήταν κατά 90 εκατομμύρια ευρώ υψηλότερα, ενώ τα οικονομικά αποτελέσματα προ φόρων θα έμεναν σχεδόν ανεπηρέαστα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα