Κλ. Ναούσης: Προς κλείσιμο εργοστασίων στη Νάουσα

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2005 16:44
UPD:17:03

Πρόσκληση στους εκπροσώπους των εργοστασιακών σωματείων σε διαβουλεύσεις για τη διακοπή της λειτουργίας των εργοστασίων Β' και Ολυμπιακής στη Νάουσα, απηύθυνε σήμερα το δ.σ. της Κλωστήρια Ναούσης. Στα εργοστάσια αυτά απασχολούνται 110 εργαζόμενοι

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η απόφαση αυτή ελήφθη «λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα του προγράμματος εθελουσίας εξόδου, καθώς και την ανάγκη συρρίκνωσης και διακοπής των δραστηριοτήτων που είναι ζημιογόνες και έχοντας παράλληλα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια εξεύρεσης εναλλακτικών λύσεων».

Η διακοπή της λειτουργίας των εν λόγω μονάδων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν πρόκειται να επηρεάσει την εξυπηρέτηση της πελατειακής βάσης της εταιρείας.

Ο σύμβουλος των τραπεζών, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Εταιρείας έχει υποβάλει στις βασικές πιστώτριες τράπεζες το σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης του κλωστοϋφαντουργικού τομέα. Η Διοίκηση αναμένει τη θέση των τραπεζών επί του εν λόγω σχεδίου, προκειμένου να καταστήσει δυνατή την υλοποίηση του δύσκολου έργου της εξυγίανσης και ανάκαμψης της εταιρείας.

Στην Κλωστήρια Ναούσης Α.Ε και στις θυγατρικές της απασχολούνται σήμερα 2.966 εργαζόμενοι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα