Η Εθνική Τράπεζα στη ΔΕΘ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2005 15:36

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δίνει και φέτος το «παρών» στην 70ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην καθιερωμένη αυτή επιχειρηματική συνάντηση, από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάκης Αράπογλου εγκαινίασε, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ιωάννη Πεχλιβανίδη, Γενικών Διευθυντών και ανωτάτων στελεχών της Διοίκησης, το περίπτερο του Ομίλου, αριθμ.11, που προσφέρει στο ευρύ πελατειακό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σε ό,τι αφορά στη δραστηριοποίησή τους στις χώρες της Βαλκανικής.

Στο κατάστημά της η Εθνική θα εξυπηρετεί την πελατεία της σε καταθέσεις- αναλήψεις, κίνηση κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και σε άλλες τραπεζικές εργασίες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Εθνική στα στεγαστικά, καθώς και στα προσωπικά - καταναλωτικά δάνεια, με τα ελκυστικότερα επιτόκια της αγοράς. Επίσης, στα χρηματοδοτικά προϊόντα του «ανοιχτού επαγγελματικού πλάνου» και του «επιχειρηματικού πολυδανείου», που αποτελούν προνομιακά και σύγχρονα εργαλεία για τις επιχειρήσεις.

Το Περίπτερο του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην 70ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι Υφυπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών κ. Πέτρος Δούκας και κ. Αδάμ Ρεγκούζας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Β. κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Φουντουκάκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρος Μπακατσέλος, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ κ. Τσουκαλάς, πολλοί βουλευτές, εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών και άλλοι παραγωγικοί φορείς. Το Περίπτερο τίμησε επίσης, με την παρουσία του ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης κ. Τασσιάς.

Οι προαναφερθέντες συνομίλησαν με τον Πρόεδρο, κ. Τάκη Αράπογλου, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Πεχλιβανίδη, καθώς και με τους Γενικούς Διευθυντές της Διοικήσεως.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα