Πολωνική επιχειρηματική αποστολή στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2005 09:16

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της πόλης Lodz της Πολωνίας θα επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες τη Θεσσαλονίκη και στις 15 του μήνα θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συνάντηση των Πολωνών επιχειρηματιών με βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους και η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας.

Οι Πολωνοί επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς: παραγωγή ειδών οικιακής χρήσεως, κήπου και εξοπλισμού γραφείου από πλαστικό, εξοπλισμός μπάνιου και κουζίνας, κατασκευή και συναρμολόγηση φούρνων για γυαλί και κεραμικά, υλικά εσωτερικής επίπλωσης, δομικά υλικά, πλαστικά, θυρόφυλλα κουζίνας και κοντέινερ για καύσιμα πετρελαίου.

Η συνάντηση της πολωνικής αντιπροσωπείας με τη διοίκηση του ΕΒΕΘ θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης και οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να έχουν κατ' ιδίαν επαφές με τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, επικοινωνώντας με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΘ (2310 370 132).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα