Ανοδος 0,24% στη Σοφοκλέους

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2005 16:29
UPD:16:33

Ανοδο για πρώτη φορά ύστερα από πέντε διαδοχικές συνεδριάσεις απωλειών σημείωσε σήμερα ο γενικός δείκτης του Χ.Α. ο οποίος έκλεισε στις 3.245,49 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,24%.

Η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 190 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 32,5 εκατ. ευρώ αφορούσαν πακέτα http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Από το σύνολο των μετοχών που διακινήθηκαν 98 σημείωσαν άνοδο, 152 υποχώρησαν και 79 παρέμειναν σταθερές.

Οι τίτλοι της Emporiki Bank και της Motor Oil σημείωσαν άνοδο μεγαλύτερη του 3%. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας ενισχύθηκε κατά 1,09%. Αντιθέτως, απώλειες 0,84% κατέγραψε η μετοχή του ΟΤΕ. Οι συνολικές απώλειες της μετοχής του Οργανισμού από την Παρασκευή ανέρχονται σε 4,30%.

Τη μεγαλύτερη άνοδο, της τάξεως του 6,05%, σημείωσε ο δείκτης real estate με τη μετοχή της εταιρείας Μπάμπης Βωβός να κλείνει με σημαντικά κέρδη 7,47%. Σε χθεσινή της έκθεση η Deutsche Bank αναφέρει ότι ξεκινάει κάλυψη της παραπάνω εταιρείας με τιμή-στόχο τα 15,7 ευρώ ανά μετοχή, υποδηλώνοντας άνοδο 29% περίπου το επόμενο έτος.

«Η Μπάμπης Βωβός κατέχει ηγετική θέση στην αγορά γραφείων τάξεως "Α" με πολύτιμο χαρτοφυλάκιο άριστης ποιότητας ακινήτων στην Αθήνα κατά μήκος βασικών επιχειρηματικών αρτηριών της πόλης», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Deutsche Bank στην έκθεσή της. «Η θέση στην αγορά και οι προοπτικές ανάπτυξης, απαιτούν κατά την άποψή μας πολύ θετική αξιολόγηση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα