Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην ΟΑ

Αυξημένες οι κρατήσεις, σύμφωνα με τη διοίκηση
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2005 17:03

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι εργαζόμενοι στον όμιλο της Ολυμπιακής κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στα σενάρια είτε για πώληση της εταιρείας, είτε για εκκαθάριση εν λειτουργία, γεγονός που δεν διασφαλίζει, όπως τόνισαν, το εργασιακό μέλλον τους.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν, εκτός από τους προέδρους των Ομοσπονδιών και Σωματείων της Ολυμπιακής, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος και εκπρόσωπος του ΣΥΝ.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κα Παπαρήγα συνέστησε «απειθαρχία στις επιλογές και τις εντολές της Ε.Ε., αλλά και στις πολιτικές που ασκεί σήμερα η κυβέρνηση» και ζήτησε «να καταδικαστούν οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα».

Στο μεταξύ, η διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, όπως αναφέρει, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στο επιβατικό κοινό, που μαζικά στηρίζει την εταιρεία.

«Μετά την αρχική ανησυχία, την επιφυλακτική στάση του κοινού και τις ματαιώσεις κρατήσεων θέσεων λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε, άρχισε μια πρωτοφανής μαζική ροή κρατήσεων σε όλο το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας και κυρίως του εξωτερικού», τονίζεται.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας-Υπηρεσίες ΑΕ, στη δικαιοδοσία της οποίας είναι όλες οι άλλες υπηρεσίες, εκτός από το πτητικό έργο, στην οποία τονίζει ότι η εταιρεία συνεχίζει κανονικά να παρέχει τις υπηρεσίες της στην επίγεια εξυπηρέτηση πελατών, τη διακίνηση εμπορευμάτων και την παροχή ασφαλούς τεχνικής συντήρησης των αεροσκαφών.

Πηγή: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα