BOSS: Συναντήσεις στο πλαίσιο του Global Exchange

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2005 09:47

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 250 επιχειρήσεις της Ευρώπης που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας άρχισαν χθες οι εργασίες της εκδήλωσης επιχειρηματικής συνεργασίας του προγράμματος BOSS που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Global Exchange, της 70ής ΔΕΘ.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών για Επιχειρήσεις (ΕΚΠΕ) του ΣΒΒΕ, σε συνεργασία με το αντίστοιχο ΕΚΠΕ Βενετίας και την υποστήριξη της Helexpo, και στοχεύει στην ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ εμπορικών και βιομηχανικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων των συνοριακών χωρών της ΕΕ και των υπό ένταξη κρατών.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επιχειρηματίες από την Ελλάδα (75), την Ιταλία (30), τη Ρουμανία (50), τη Βουλγαρία (45), τη Σλοβενία (7), τη Γερμανία (8), την Ισπανία (20), τη Μάλτα (10), την Ουγγαρία (7) και την Πολωνία (5), οι οποίοι δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στην ένδυση και κλωστοϋφαντουργία, στα τρόφιμα και ποτά, στον τουρισμό, στις εταιρείες υποστήριξης επιχειρήσεων και στα εξαρτήματα - εργαλεία.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία εκδήλωση του προγράμματος BOSS θα πραγματοποιηθεί στο Φριούλι της Βενετίας, στις 12-13 Μαρτίου 2006 και θα έχει ως κύριο θέμα τον τουρισμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα