Νέος επικεφαλής του γραφείου της Citigroup Private Bank στην Αθήνα

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2005 11:46

Ο κ. Γεράσιμος Σπυριδάκης αναλαμβάνει επικεφαλής του γραφείου της Citigroup Private Bank στην Αθήνα στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του Ομίλου για ταχύτερη ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Σπυριδάκης αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του, ενώ διατηρεί τη θέση που ήδη έχει στο Λονδίνο, απ’ όπου επιβλέπει τις επαφές με τους Έλληνες πελάτες παγκοσμίως. Επιπλέον, ο κ. Πάνος Παπαπαναγιώτου, CFA, εντάσσεται στην ομάδα της Αθήνας ως private banker, προερχόμενος από το τμήμα Private Banking της γερμανικής Τράπεζας HVB στην Ελλάδα.

Ο κ. Γεράσιμος Σπυριδάκης, ο οποίος εργάζεται στο ελληνικό τμήμα της Citigroup Private Bank στο Λονδίνο τα τελευταία πέντε χρόνια, θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πελατών του παγκοσμίως, παράλληλα με την επίβλεψη των σχεδίων επέκτασης στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Citigroup το 1997, έχοντας εργαστεί προηγουμένως ως σύμβουλος επιχειρήσεων και product manager σε εταιρείες όπως οι United Distillers και Gallagher, καθώς επίσης και σε αρκετές πόλεις ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, οι Βρυξέλλες, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη. Κατέχει MBA από το Manchester Business School, καθώς επίσης και τίτλους σπουδών σε Investment Management από το London Business School στη Μεγ. Βρετανία.

Ο κ. Πάνος Παπαπαναγιώτου εργαζόταν ως υποδιευθυντής του τμήματος private banking της HVB στην Ελλάδα από το 2001, χρονιά κατά την οποία ξεκίνησε η λειτουργία του συγκεκριμένου γραφείου στην Ελλάδα, και εκτιμάται ότι θα προσφέρει στους πελάτες της Citigroup την πολύτιμη εμπειρία του. Ο κ. Παπαπαναγιώτου αντιπροσωπεύει την πρώτη από μια σειρά προσλήψεων που θα γίνουν στο γραφείο της Citigroup Private Bank στην Αθήνα, στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξής του.

Ως μέρος των σχεδίων επέκτασης, η Citigroup Private Bank θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους Έλληνες πελάτες, μέσα από επενδυτικές ευκαιρίες αλλά και εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις σε πελάτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας.

Ο κ. Peter Charrington, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής της Citigroup Private Bank για την Ελλάδα παγκοσμίως, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος για την τοποθέτηση του Γεράσιμου ως Επικεφαλής του Private Banking στην Ελλάδα, και καλωσορίζω τον Πάνο στη Citigroup, ελπίζοντας πως θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς νέων προσλήψεων στο ελληνικό γραφείο. Τόσο ο Γεράσιμος όσο και ο Πάνος έχουν βαθιά γνώση της αγοράς της Ελλάδας και είμαι σίγουρος πως η εμπειρία τους θα οδηγήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, δίνοντας στους πελάτες μας τις εξειδικευμένες λύσεις που χρειάζονται».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα