Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2005 16:49

ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Νέα Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/10/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Αυλώνα, Θέση Ντράσεζα (ΒΙ.ΠΑ), για επανέγκριση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 30/6/2005 και λήψη αποφάσεων ως κατωτέρω:

1. Υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των πιστοποιητικών του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρίας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας της εταιρικής χρήσης 1/1/2004-31/12/2004. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/1/2004-31/12/2004. 3. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη εταιρική χρήση 1/1/2004-31/12/2004. 4. Προέγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 1/1/2005-31/12/2005. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την χρήση 1/1/2005-31/12/2005. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Έγκριση συμβάσεων εργασίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που έχουν υπαλληλική σχέση. 8. Έγκριση όλων των αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών αυτού για το χρονικό διάστημα από 1/7/2005 - 11/10/2005. 9. Διάφορα θέματα ή ότι άλλο ήθελε προταθεί από τους κ.κ. μετόχους. Οι εκ των Μετόχων που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τον Νόμο και το άρθρο 12 του Καταστατικού της Εταιρίας οφείλουν: Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Αυλώνα, Θέση Ντράσεζα (ΒΙ.ΠΑ), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως. Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε. τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από το κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα ως άνω γραφεία της έδρας της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως. Εάν, τέλος, δεν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους, να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας (Αυλώνα θέση Ντράσεζα (ΒΙ.ΠΑ) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα , πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως και με τήρηση της ίδιας προθεσμίας να καταθέσουν στην Εταιρεία τις σχετικές αποδείξεις καταθέσεως των αποθετηρίων εγγράφων των μετοχών, ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως.

ΖΗΝΩΝ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/10/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Κανάρη 5, Γλυκά Νερά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση των αποφάσεων της από 6 Μαΐου 2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. 2. Λήψη εκ νέου απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. 4. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού σχετικά με το σκοπό της εταιρείας. 5. ¶λλα θέματα και ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που δικαιούνται και επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά στα γραφεία της εταιρείας, οδός Κανάρη 5, Γλυκά Νερά Αττικής 153 54, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση: α) Τη βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, την οποία θα ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή τη βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. (Κ.Α.Α.) σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. και β) Τυχόν εξουσιοδοτήσεις για την εκπροσώπησή τους. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαραίτητη πλειοψηφία, θα συγκληθεί η επαναληπτική Συνέλευση την 24η Οκτωβρίου 2005 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στην ίδια διεύθυνση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΤΟΝ



Σχολιασμένα