Vodafone: E-mail στο κινητό σε πραγματικό χρόνο μέσω Blackberry

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 15:11

Την εμπορική διάθεση του BlackBerry στην Ελλάδα ανακοίνωσαν σήμερα η Vodafone και η Research In Motion (RIM).

Το BlackBerry, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Vodafone, αποτελεί την κορυφαία λύση ασύρματης επικοινωνίας για επαγγελματίες. Αρχικά, η Vodafone θα προσφέρει στους εταιρικούς πελάτες της το BlackBerry 7290 και το BlackBerry 7100v, δύο τεχνολογικά προηγμένες συσκευές που δίνουν στους χρήστες τους τη δυνατότητα αποστολής και λήψης email, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η Vodafone στην Ελλάδα θα παρέχει αρχικά την εταιρική έκδοση BlackΒerry για εταιρικούς χρήστες και σταδιακά θα προσφερθεί και στους υπόλοιπους συνδρομητές της Vodafone.

Στους εταιρικούς της πελάτες, η Vodafone θα προσφέρει το οικονομικό πακέτο BlackBerry Enterprise Solution, που χρησιμοποιεί τον BlackBerry Enterprise Server για την συνεργασία του με τα Microsoft Exchange ή IBM Lotus Domino δίνοντας ασφαλή ασύρματη πρόσβαση στο email, το ημερολόγιο και άλλα δεδομένα του χρήστη

Επιπλέον, μέσω του BlackBerry ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να διαβάσει συνημμένα αρχεία στις δημοφιλέστερες μορφές όπως Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, PDF, ASCII, JPEG, GIF, BMP, TIFF και PNG.

Για την εγγραφή στην υπηρεσία απαιτείται μία ισχύουσα συνδρομή στο Vodafone και μία συσκευή BlackBerry.

Οι συνδρομητές της Vodafone που επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία BlackBerry, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προγράμματα:

Χωρίς δωρεάν όγκο:

Μηνιαίο Πάγιο: 18€

Χρέωση ανά kbyte: 0,006€

Με δωρεάν όγκο:

Μηνιαίο Πάγιο: 30€ ( περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά δεδομένων από το δίκτυο της Vodafone μέχρι 10ΜΒ )

Χρέωση πέραν του δωρεάν όγκου: 0,006€ ανά kbyte

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%, και ο δωρεάν όγκος δεν ισχύει κατά την περιαγωγή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα