Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Sex Form

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2005 10:38
UPD:11:43

Την προσωρινή αναστολή των μετοχών της εταιρείας Βιομηχανία Sex Form A.E. από σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2005 αποφάσισε ο πρόεδρος του δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σχετική σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από το Χρηματιστήριο Αθηνών να προβεί στην αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «Βιομηχανία Εσωρούχων Sex Form Α.Ε.» διότι η εταιρεία δεν έχει ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μεταξύ άλλων

(α) για την τύχη ποσού πέντε εκατομμυρίων ευρώ που έχει καταβληθεί (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρίας «για την διενέργεια διαπραγματεύσεων») στον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αντώνιο Παπαδόπουλο και

(β) για τους λόγους για τους οποίους δεν χρησιμοποιεί μέρος του ποσού αυτού για την άμεση πληρωμή των εργαζομένων της και των λοιπών οφειλών της εταιρίας.

Κατόπιν τούτων η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι δεν διασφαλίζεται προσωρινά και απειλείται η ομαλή λειτουργία της αγοράς, η δε αναστολή επιβάλλεται για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα