Αχιλλεύς Τεχνική: Νέα έργα στη Ρουμανία

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2005 13:18

Δύο νέα έργα στη Ρουμανία ανέλαβε η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ όπου μέσω της θυγατρικής Achilleus Constructions Romania Srl ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά ιδιωτικών κτιριακών έργων της γειτονικής χώρας.

Συγκεκριμένα, η Achilleus Constructions Romania ανέλαβε το έργο κατασκευής στο Βουκουρέστι ενός πολυώροφου κτιρίου με γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους, εκθετήριο – κατάστημα, αλλά και διαμερίσματα για λογαριασμό της εταιρείας εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού Constantakatos Bros Romania S.R.L. Το κτίριο θα καλύπτει συνολική επιφάνεια 4.500 τ.μ. και η μελέτη του έχει γίνει από την ίδια την Achilleus Constructions Romania.

Το δεύτερο έργο που ανέλαβε η εταιρεία αφορά στην κατασκευή κτιρίου με διαμερίσματα για λογαριασμό ρουμάνου ιδιώτη επενδυτή. Το εν λόγω ακίνητο θα έχει συνολική επιφάνεια 1.500 τ.μ., ενώ τη μελέτη έκανε η Achilleus Constructions Romania.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των δύο αυτών έργων ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ η ολοκλήρωσή τους αναμένεται στα τέλη του 2006.

Παράλληλα, η Achilleus Constructions Romania Srl συνεχίζει τις εργασίες για την ανέγερση του δικού της συγκροτήματος με 11 κατοικίες σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην περιοχή Herestrau στο Βουκουρέστι. Το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2006, ενώ το ύψος αυτής της επένδυσης real estate φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα