Συμμετοχή της OTEnet στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε»

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2005 13:28

Στο Β΄ κύκλο του προγράμματος «Δικτυωθείτε» συμμετέχει η ΟΤΕnet στηρίζοντας την προσπάθεια της πολιτείας για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών και εφαρμογών του Internet.

Το Πρόγραμμα «Δικτυωθείτε ΙΙ» προβλέπει την επιδότηση δύο κατηγοριών (καλαθιών) υπηρεσιών με ποσοστό 40% των επιλέξιμων δαπανών και μέχρι του ποσού των 1.250 ευρώ.

Η OTEnet προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και για τα δυο «καλάθια» του προγράμματος. Το «Καλάθι 1», περιλαμβάνει επιτραπέζιο ή φορητό Η/Υ, πολυμηχάνημα εκτυπωτής, fax και scanner, λογισμικό (Microsoft Office Small Business) και διετή σύνδεση στο Internet (PSTN, ISDN ή ADSL) ανάλογα με τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου πελάτη.

Οι 24μηνες συνδέσεις της OTEnet για το πρόγραμμα Δικτυωθείτε ξεκινούν από 189 ευρώ για το Dial Up και από € 409 για το ADSL, πλέον ΦΠΑ.

Το «Καλάθι 2» περιλαμβάνει:

- καταχώρηση ονόματος χώρου της μορφής “mycompany.gr” ή της μορφής “τοόνομάσας.gr” για 2 χρόνια.

- Φιλοξενία web site (Δικτυωθείτε Web Hosting Pack 1) για 2 χρόνια με δυνατότητα χωρητικότητας 50 ΜΒ και 5 λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

- Κατασκευή web site για την προβολή της εταιρίας στο Διαδίκτυο. Στη χρέωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας παρέχεται παράλληλα φιλοξενία του web site στις σύγχρονες υποδομές του OTEnet Data Center για δύο χρόνια.

- Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος με δυνατότητες ανάπτυξης εμπορικής παρουσίας, ολοκληρωμένη παρουσίαση προϊόντων, σύνθετα εργαλεία αναζήτησης προϊόντων, δυνατότητα οn line πληρωμής, κ.α όπως επίσης και φιλοξενία στο Data Center της OTEnet για δύο έτη.

Τα κόστη είναι 40 ευρώ, 330 ευρώ, 1.250 ευρώ και 2.200 ευρώ αντιστοίχως, πλέον ΦΠΑ. Μαζί με τα παραπάνω, το προσωπικό του τμήματος υποστήριξης πελατών (ΝΕΧΤ2B) της OTEnet βρίσκεται όλο το 24ωρο και τις 365 μέρες το χρόνου στη διάθεση των επιχειρήσεων, καλώντας στο 801 11 45555, προκειμένου να βοηθήσει και να επιλύσει τεχνικά προβλήματα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα