Live ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στο ΚΠΙΣΝ τη Δευτέρα

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 11:18
UPD:11:22
Yiorgis Yerolymbos

Ενημέρωση για την έως τώρα εξέλιξη των εργασιών στο υπό κατασκευή Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μπορεί να έχει το ευρύ κοινό τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανά η επόμενη συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής (ΕΣΕ) του ελληνικού Δημοσίου. 

Η ΕΣΕ συνεδριάζει σε μηνιαία βάση με απώτερο στόχο την ομαλή υλοποίηση του έργου, την επιτυχή παράδοσή του στο Δημόσιο, καθώς και την κατά το δυνατό βέλτιστη λειτουργία του ΚΠΙΣΝ στο μέλλον. 

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς χρήστες του ΚΠΙΣΝ να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο και, κυρίως, για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την προετοιμασία της έναρξης λειτουργίας του.

Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) (www.SNF.org) και θα επαναληφθεί στις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης το μαγνητοσκοπημένο υλικό θα παραμείνει αναρτημένο στον ιστότοπο του ΙΣΝ και στη διάθεση του κοινού.

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, εκτός από εκπροσώπους του ΙΣΝ και του ΚΠΙΣΝ, συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των φορέων που συμβάλλουν στην υλοποίηση του έργου και θα έχουν καίριο ρόλο στη μελλοντική λειτουργία του. Οι φορείς αυτοί είναι οι εξής:

Γραφείο Πρωθυπουργού

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων

Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού

Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Δήμος Καλλιθέας

Εθνική Λυρική Σκηνή

Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα