ΕΤΕ: Ημερίδα με τους ασφαλιστικούς φορείς

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2005 15:15
UPD:16:56

Ενημερωτική ημερίδα για τους ασφαλιστικούς φορείς διοργάνωσε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005, ο τομέας Επενδύσεων Ασφαλιστικών Ταμείων του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ).

Την ημερίδα χαιρέτισε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου της ΕΤΕ κος Τάκης Αράπογλου και ο Γενικός Δ/ντης, Treasury, Χρηματαγορών και Private Banking κος Πέτρος Χριστοδούλου. Παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Kοινωνικών Ασφαλίσεων του Αρμόδιου Υπουργείου κος Δημήτρης Κωστόπουλος.

Στην ημερίδα με θέμα: «Ομόλογα / Αμοιβαία Κεφάλαια – Διαχείριση/ Μετοχές» ομιλητές ήταν ο Group Treasurer του Ομίλου κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ο οποίος ανέλυσε το ισχύον επενδυτικό περιβάλλον για τίτλους σταθερού εισοδήματος, ο Γενικός Δ/ντής της Διεθνικής ΑΕΔΑΚ κ. Γιώργος Παπουτσής, ο οποίος ανέπτυξε τις έννοιες της διαχείρισης χαρτοφυλακίων αμοιβαίων κεφαλαίων προς επίτευξη των στόχων των ασφαλιστικών ταμείων και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Χρηματιστηριακής κ. Γιάννης Κατσουρίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην ελκυστικότητα των αποδόσεων των μετοχών σταθμισμένες με τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο.

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι πρόεδροι και τα διευθυντικά στελέχη των Ασφαλιστικών Φορέων της χώρας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια του Ομίλου της ΕΤΕ με σκοπό την υποστήριξη των Ασφαλιστικών Φορέων για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της περιουσίας τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα