«Τράπεζα της Χρονιάς» στη Γαλλία η Societe Generale

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2005 13:27
UPD:13:31

«Τράπεζα της Χρονιάς» στη Γαλλία και Καλύτερος Οίκος Παραγώγων στην Ευρώπη και Αμερική ανακηρύχθηκε από το περιοδικό «The Banker» η Societe Generale.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Geniki Bank, οι εξαιρετικές επιδόσεις της Societe Generale το 2004 αναγνωρίστηκαν από το περιοδικό «The Banker» που της απένειμε τον τίτλο «Η Τράπεζα της Χρονιάς» για το 2005.

Η Societe Generale, όπως υπογραμμίζεται, κατάφερε μία εσωτερική σταθερή ανάπτυξη και επέτυχε εξαγορές καλά σχεδιασμένες οι οποίες και της επέτρεψαν να αυξήσει τα έσοδά της πραγματοποιώντας συνεχείς προόδους στην λειτουργική αποτελεσματικότητα και διατηρώντας μία αυστηρή πολιτική διαχείρισης κινδύνων.

Η πρωτιά της Societe Generale στο χώρο των equity derivatives μέσω της SG CIB (Τραπεζική Επιχειρήσεων και της Επενδυτική τραπεζική) αναγνωρίστηκε για μια ακόμα φορά με την διάκριση «Οίκος Παραγώγων της Χρονιάς» στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Το περιοδικό «The Βanker» κυρίως επισημαίνει την ικανότητα της τράπεζας να δημιουργεί προϊόντα επωφελούμενη από την μικρή μεταβλητότητα των αγορών όπως επίσης και υβριδικά και εξωτικά προϊόντα καθώς και προϊόντα πρωτοποριακά όπως επίσης και την ικανότητά της να αναπτύσσει λύσεις διαχείρισης ενεργητικού και παθητικού για τους χρηματοοικονομικούς φορείς.

Η ανάπτυξη των εργασιών σε πολλούς τομείς καθώς και η εξαγορά της Bank of America's συνέβαλλαν στην απονομή αυτών των διακρίσεων.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που κερδίζει την διάκριση «Οίκος παραγώγων της χρονιάς» από το περιοδικό «The Banker». Eπίσης η τράπεζα έχει λάβει πολλές διακρίσεις από σημαντικούς παράγοντες του τραπεζικού χώρου από το 2001.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα