Νέο φορτηγό αεροσκάφος δρομολογεί η British Airways

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2005 13:37

Ειδικό φορτηγό αεροσκάφος, το οποίο θα εκτελεί τη διαδρομή Στάνστεντ-Οπόρτο-Αθήνα-Χονγκ Κονγκ, δρομολόγησε στις 7 Σεπτεμβρίου το τμήμα Cargo της British Airways.

Με τον τρόπο αυτό προστίθενται δύο ακόμα ευρωπαϊκοί προορισμοί στους πελάτες της British Airways στο παγκόσμιο δίκτυο και παράλληλα αυξάνεται η προσφερόμενη χωρητικότητα από το Χονγκ Κονγκ προς τη Μεγ. Βρετανία, όπως αυτό επιβάλλεται από την απαιτητική αγορά της ¶πω Ανατολής.

Το αεροσκάφος θα φθάνει στην Αθήνα κάθε Τετάρτη στις 21:00 και θα αναχωρεί για τον προορισμό του στις 23:00, καλύπτοντας την απόσταση έως το Χονγκ Κονγκ σε 9 περίπου ώρες. Τα εμπορεύματα που θα μεταφέρει είναι κυρίως ανταλλακτικά, μηχανικά εξαρτήματα, είδη ένδυσης, καθώς και ευπαθή προϊόντα.

«Η συγκεκριμένη πτήση έρχεται να βοηθήσει τις ελληνικές εξαγωγές προς την ¶πω Ανατολή, κυρίως με τη μεγάλη προσφερόμενη χωρητικότητα του αεροσκάφους, τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές και τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να μεταφερθούν από τα αεροπλάνα της γραμμής», δήλωσε ο Διευθυντής Cargo της British Airways σε Ελλάδα και Κύπρο κ. Λευτέρης Λεβεντέρης. «Είμαστε βέβαιοι για τη θετική ανταπόκριση των Ελλήνων εξαγωγέων σε αυτή μας την πρωτοβουλία», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα