ΕΤΕ: Νέο πρόγραμμα στο bancassurance

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 14:42

Tο νέο της πρόγραμμα «ΤΡΙΠΛΟΥΝ» παρουσίασε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) υλοποιώντας τη στρατηγική της στο bancassurance.

Το «ΤΡΙΠΛΟΥΝ», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΤΕ, είναι ένα επενδυτικό / ασφαλιστικό πρόγραμμα που στοχεύει στην δημιουργία εγγυημένου κεφαλαίου στην λήξη της επένδυσης. Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν διαθέσιμες αποταμιεύσεις και επιθυμούν ένα τμήμα τους να το εξειδικεύσουν επενδύοντάς το σε κατάλληλο χρονικό ορίζοντα με σκοπό να χρηματοδoτήσουν μια συμπληρωματική σύνταξη, τις σπουδές των παιδιών, την αγορά περιουσιακών στοιχείων κλπ.

Η επένδυση έχει εγγυημένη απόδοση 2% ετησίως για το ποσό που συγκεντρώνει στη λήξη της, ενώ η καθαρή υψηλότερη απόδοση αποδίδεται στον πελάτη επιπλέον της εγγυημένης απόδοσης. Παράλληλα λειτουργεί η ασφάλεια ζωής του πελάτη για το ύψος της αρχικής επένδυσης ή για διπλάσιο ποσό σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Εθνική Ασφαλιστική διαχειρίζεται τις επενδύσεις του «ΤΡΙΠΛΟΥΝ» από το Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ» που με την σειρά του επενδύει σε κατάλληλο μίγμα των Αμοιβαίων Κεφαλαίων «ΔΗΛΟΣ».

Με τον τρόπο αυτό, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, συνδυάζονται η ασφάλιση, η εγγυημένη απόδοση και η ευελιξία στις επενδυτικές επιλογές. Η επένδυση μπορεί να ρευστοποιηθεί οποτεδήποτε και ο πελάτης να εισπράξει την τρέχουσα αξία της, χωρίς όμως στην περίπτωση αυτή να ισχύει η εγγύηση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα