Νέος πρόεδρος της Visa Hellas, o Γιώργος Αλβέρτης

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2001 12:25
UPD:11/12/2001 12:28

Ο Γιώργος Αλβέρτης, διευθύνων σύμβουλος EFG Eurobank Cards, εξελέγη νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Visa Hellas, σε πρόσφατη συνεδρίαση του. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, ο Οργανισμός Visa Hellas αποτελεί ένα Forum στο πλαίσιο του οποίου υψηλόβαθμα στελέχη όλων των τραπεζών που εκδίδουν, αποδέχονται και υποστηρίζουν συναλλαγές με κάρτες Visa συνεργάζονται για ζητήματα σχετικά με τη Visa στην Ελλάδα.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Visa Hellas συμμετέχουν έξι μέλη-εκπρόσωποι των τραπεζών μελών της Visa, καθώς και ένα εκπρόσωπος της Visa International στην Ελλάδα, του φορέα που εκπροσωπεί τον Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Οργανισμό στη χώρα μας. Ο ρόλος της Visa Hellas εντοπίζεται στην προώθηση θεμάτων, όπως της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των τραπεζών-μελών της Visa για θέματα μη ανταγωνιστικά, αλλά προς όφελος των μελών και της Visa International, αλλά και της επικοινωνίας με τις επίσημες αρχές και τους αρμόδιους φορείς.

Τράπεζες που αποτελούν ενεργά μέλη της Visa στην Ελλάδα είναι: ABN Amro, Alpha Bank, Αγροτική, Αττικής, Ασπίς, BNP Paribas, Γενική, Citibank, Εγνατία, Εθνική, Ελληνική, Εμπορική, EFG Eurobang Ergasias, HSBC, ING, Κύπρου, Λαϊκή, Nova Bank, Παγκρήτια Συνεταιριστική, Πειραιώς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα