Διεθνείς διακρίσεις για την EFG Eurobank Ergasias

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2005 14:59

Η EFG Eurobank Ergasias ανακηρύχθηκε για τρίτη φορά ως «Καλύτερη Τράπεζα για την Ελλάδα το 2005» από το διεθνούς κύρους περιοδικό "Global Finance".

Επίσης, κατέκτησε την πρώτη θέση για τις υπηρεσίες Θεματοφυλακής που παρέχει σε εγχώριους και ξένους θεσμικούς επενδυτές, από το περιοδικό "Global Custodian", όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Η διάκριση της «Καλύτερης Τράπεζας» απονεμήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού που έχει καθεριώσει το Global Finance για την ανάδειξη των καλύτερων τραπεζών σε όλο τον κόσμο. Η ανακοίνωση και απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον. Εκπροσωπώντας την Eurobank, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Global Markets της Τράπεζας κ. Φωκίων Καραβίας.

Η Eurobank ανακηρύχθηκε επίσης από το Global Finance ως η «Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για καταναλωτές» (Best Consumer Internet Bank), καθώς και η «Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Επιχειρήσεις» (Best Corporate Internet Bank) στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Τράπεζα απέσπασε τη διάκριση «Domestic Top Rated» για τις υπηρεσίες θεματοφυλακής από το έγκυρο περιοδικό Global Custodian, ενώ κατέκτησε επίσης την ανώτατη διάκριση «Commended» για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει σε ξένους θεσμικούς επενδυτές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα