Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2005 10:43

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά συνεχίζει να δημιουργεί νέα υψηλά καθοδηγούμενη από τις μετοχές εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης. Τα

αποτελέσματα α’ εξαμήνου σε αρκετές περιπτώσεις εντυπωσίασαν αλλά βρισκόμαστε στον δέκατο μήνα του έτους. Χρειάζεται προσοχή για να μην δημιουργηθούν εγκλωβισμοί στα παρόντα επίπεδα τιμών. Πάντως το momentum της αγοράς παραμένει ανοδικό και το ενδιαφέρον από τα Blue Chip μεταφέρεται σε μετοχές εταιρειών μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίηση».

Emporiki Investment Bank: « Θεωρούμε ότι το θετικό κλίμα στη χρηματιστηριακή αγορά θα διατηρηθεί και κατά τη σημερινή συνεδρίαση, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στις τραπεζικές μετοχές».

Marfin Analysis: «Δεν αναμένουμε σημαντική πτωτική κίνηση, χωρίς να αποκλείονται ρευστοποιήσεις σε συγκεκριμένες μετοχές».

Praxis International: «Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα (πρώτου) εξαμήνου στη συνολική τους εικόνα δεν μας άφησαν θετικές εντυπώσεις, ωστόσο θεωρούμε ότι η αγορά, στην παρούσα φάση, κινείται περισσότερο με το momentum και την προσδοκία για την υλοποίηση επιχειρηματικών συμφωνιών και λιγότερο με τα θεμελιώδη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα