«Φρένο» στην αλόγιστη δαπάνη των τηλεφώνων του δημοσίου

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2005 16:22

«Φρένο» στην αλόγιστη δαπάνη των υπηρεσιακών τηλεφώνων του δημοσίου βάζει ο Υφυπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος.

Σε σχετική εγκύκλιο, την οποία αποστέλλει σε όλες τις διευθύνσεις διοικητικού Υπουργείων, Περιφερειών και Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, ο κ. Ανδρεουλάκος ζητά τον έλεγχο των δαπανών, καθώς και τη μη έγκριση υπερβάσεων του ανώτατου ορίου ποσού συνδιαλέξεων. Στην περίπτωση που ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου ξεπερνά το ανώτατο όριο που έχει ορίσει η υπηρεσία, θα πληρώνει την υπερβαίνουσα διαφορά.

Ειδικότερα, στην εγκύκλιο υπογραμμίζεται ότι: «για την τήρηση από την Υπηρεσία μας των στοιχείων σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα που λειτουργούν στις υπηρεσίες μας και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου της αρμοδιότητάς σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2005, πίνακα στον οποίο θα καταχωρηθούν στοιχεία που θα αφορούν: α) Στον αριθμό κινητών τηλεφώνων που λειτουργούν στις υπηρεσίες της αρμοδιότητάς σας και την αναγραφή των συγκεκριμένων υπηρεσιών, β) Στα τηλεφωνικά τέλη που καταβλήθηκαν για κάθε κινητό τηλέφωνο κατά το έτος 2004 και γ) Στο ανώτατο όριο ποσού που έχει καθορισθεί μηνιαίως για κάθε κινητό τηλέφωνο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα