Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2005 16:39
UPD:16:43

EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 05/10/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λεωφ. Μεσογείων 396, Αγία Παρασκευή, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Εκλογή νέου Δ.Σ. Διορισμός εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 5. Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων με μέλη Δ.Σ. της Εταιρίας ή/και συγγενείς αυτών. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, όπως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λεωφ. Μεσογείων 396, Αγ. Παρασκευή, αρμόδιος κ. Στέλιος Γιαννακόπουλος), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γ.Σ. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα). Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα παραλαμβάνοντας συγχρόνως τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης, τις οποίες πρέπει να υποβάλουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, στην εταιρεία, στα ως άνω κεντρικά γραφεία αυτής, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, Θέση Βράγκο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Απαλλαγή των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση του 2004, μετά από ειδική ψηφοφορία με ονομαστική κλήση, σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο 27 του Καταστατικού της Εταιρίας. 2. Έγκριση καταβληθείσας αποζημίωσης προς τον κ. Αλέξανδρο Καραμπά. 3. Έγκριση της πώλησης και μεταβίβασης των συμμετοχών της Εταιρίας στις εταιρείες: ΣΥΝΘΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΑΒΕΕ και ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ, καθώς και ακινήτων της Εταιρίας στην περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης και Ασπροπύργου Αττικής. 4. Έγκριση διακοπής δραστηριοποίησης της Εταιρίας στην εμπορία και παραγωγή αγροχημικών προϊόντων και σπόρων. 5. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρίας σε 0,30 ΕΥΡΩ με ταυτόχρονη διαγραφή ζημιών προηγούμενων χρήσεων. 6. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων, παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων. 7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 8. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν στην Εταιρία τη σχετική βεβαίωση από το Κ.Α.Α., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που να αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Μ.I. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/10/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Κηφισιά Αττικής, Ξενίας 5 και Χαριλάου Τρικούπη (πρώην Ξενοδοχείο CECIL), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση των άρθρων 2, 4, 6, 8, 10 έως 12, 14 έως 16, 18, 19, 21 έως 24 και 27 έως 29 του καταστατικού της εταιρείας προκειμένου να εναρμονισθεί τούτο με τις τελευταίες τροποποιήσεις του ΚΝ 2190/1920. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους- μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και να καταθέσουν στην εταιρεία (Ξενίας 5 και Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά, Τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων, τηλ. 210 6285000) την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ., οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Ξενίας 5 και Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά, Τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων, τηλ. 210 6285000) την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια έγγραφα των μετόχων που θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

LOGICDIS Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59 – 61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση 992.831 ιδίων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία με ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ακυρούμενες μετοχές, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του ΚΝ 2190/1920 και μεταφορά της, υπέρ την ονομαστική αξία κάθε μετοχής, αξίας κτήσης σε ειδικό λογαριασμό. 2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με συνένωση μετοχών (reverse split). 3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. 5. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας συνεπεία των ανωτέρω και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 6. Έγκριση αλλαγής χρήσεως αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε με την από 22.12.2004 Έκτακτη Γενική Συνέλευση. 7. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920). 8. Σύναψη ομολογιακού μη μετατρέψιμου δανείου και παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρίας. 9. Τροποποίηση του άρθρου 15 του καταστατικού της Εταιρίας (εξαιρετική απαρτία και πλειοψηφία της Γ.Σ. - εναρμόνιση με τον Ν. 2156/2003). Οι μέτοχοι οι οποίοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες από τη Γενική Συνέλευση. Οι μέτοχοι που έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό που τηρεί το ΚΑΑ προκειμένου να μετάσχουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο ΚΑΑ το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρείας LogicDIS A.E. (Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61 στο Μαρούσι) προ της άνω οριζόμενης πενθήμερης προθεσμίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα