Vodafone: Προσφορά για την υπηρεσία BlackBerry

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2005 17:24

Μια προσφορά με στόχο τη διάδοση της νέας υπηρεσίας BlackBerry ανακοίνωσε η Vodafone. Συγκεκριμένα προσφέρει δωρεάν το πρώτο πάγιο της υπηρεσίας για όλες τις νέες συνδέσεις μέχρι τις 31/12/05 και παράλληλα δωρεάν συνδρομή στο Ιντερνετ για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας μέσω του Ρanafonet.

Το BlackBerry είναι μια νέα υπηρεσία, την εμπορική διάθεση της οποίας ανακοίνωσε πρόσφατα η Vodafone. Η υπηρεσία αυτή, που είναι διαθέσιμη για τις συσκευές BlackBerry 7290 και BlackBerry 7100v, παρέχει στους πελάτες της εταιρίας τη δυνατότητα να έχουν ασύρματη πρόσβαση στο e-mail τους από πολλαπλούς υποστηριζόμενους λογαριασμούς. Επίσης οι συγκεκριμένες συσκευές προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην τηλεφωνική ατζέντα και τις επαφές, πρόσβαση στο Ιντερνετ, καθώς και αποστολή και λήψη SMS και ΜΜS.

Επίσης, εκτός από την ασύρματη πρόσβαση σε e-mail και Ιντερνετ, με το BlackBerry Internet Service οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν συνημμένα αρχεία στις δημοφιλέστερες μορφές κειμένου και εικόνας.

Σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις, για τους συνδρομητές της Vodafone που επιθυμούν να εγγραφούν στο BlackBerry, το μηνιαίο πάγιο είναι 23€ και περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά δεδομένων από το δίκτυο της Vodafone μέχρι 10ΜΒ. Η χρέωση πέραν του δωρεάν όγκου είναι 0,006€ ανά kbyte.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα