Σήμερα τα εγκαίνια της Infosystems

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2005 13:22

Με τη συμμετοχή 555 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο ευρύ κοινό η 19η Διεθνής Έκθεση Infosystem, στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνει η Helexpo έως τις 9 Οκτωβρίου.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει στις 7 μ.μ. ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπης Παυλόπουλος. Η διπλή τελετή των εγκαινίων θα φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου 10.

Η 19η Infosystem με πολύτιμους συνεργάτες της το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδας, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βόρειας Ελλάδας και το Σωματείο Επιχειρήσεων Μηχανών Γραφείου, αναπτύσσεται σε εμβαδό 8.150 τ.μ. και οι εκθέτες της ανέρχονται σε 555 έναντι 469 πέρυσι, ανάμεσά τους μεγάλες εταιρείες του κλάδου, αλλά και μικρές για την προσέλκυση των οποίων η Helexpo εφάρμοσε ειδική τιμολογιακή πολιτική.

Οι Έλληνες, προέρχονται από την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη ενώ οι ξένοι εκθέτες προέρχονται ή αντιπροσωπεύουν 30 χώρες, και συγκεκριμένα τις: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Κορέα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία και Χονγκ-Κονγκ.

Στην Infosystem, εισάγεται και ο θεσμός των προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων, του ExpoPartenariat, ενώ, στη διάρκεια της Έκθεσης, θα γίνει για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα η παρουσίαση του ψηφιακού σπιτιού.

Στο 11ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής της ΗΕLEXPO, με θέμα «Η Ηλεκτρονική Ελλάδα στην Ηλεκτρονική Ευρώπη», αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 700 σύνεδροι και να παραστούν ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος και οι υφυπουργοί Εσωτερικών, Απόστολος Ανδρεουλάκος και Μεταφορών - Επικοινωνιών, Αναστάσιος Νεράντζης.

Η Ιnfosystem λειτουργεί σήμερα και αύριο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα