Νέα επενδυτικά προϊόντα από την Aspis Bank

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2005 14:11

Νέα σειρά προϊόντων Εγγυημένου Κεφαλαίου και ελάχιστης Εγγυημένης Απόδοσης εκδίδει η Aspis Bank. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το Aspis Capital EUR/USD είναι επένδυση σε ευρώ ή USD, διάρκειας τριών μηνών και διατίθεται σε τρεις τύπους:

1. Το EUR/USD Ανόδου,

που επενδύει στην κατά 3% άνοδο του ευρώ έναντι του USD

2. Το EUR/USD Καθόδου,

που επενδύει στην κατά 3% πτώση του ευρώ έναντι του USD

3. Το EUR/USD Επιλογή,

που επενδύει συνδυαστικά στην άνοδο και την πτώση του ευρώ έναντι του USD σε ποσοστά που επιλέγει ο επενδυτής.

Η μέγιστη δυνητική απόδοση μπορεί να φθάσει το 5% για καταθέσεις σε Ευρώ και 9% για καταθέσεις σε USD. Η τελική απόδοση εξαρτάται από την ισοτιμία των δύο νομισμάτων κατά την ημερομηνία λήξης. Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το αρχικό κεφάλαιο είναι 100% εγγυημένο.

Σύμφωνα με την Aspis Bank, το χαμηλό ποσό συμμετοχής των 15.000 ευρώ ή USD, η μικρή διάρκεια της τοποθέτησης και η ελάχιστη εγγυημένη απόδοση, καθιστούν τα προϊόντα αυτά ιδανικά για κάθε επενδυτή που επιδιώκει υψηλές αποδόσεις σε μια εποχή χαμηλών επιτοκίων, χωρίς να διακινδυνεύει το αρχικό του κεφάλαιο.

Εγγραφές συμμετοχής πραγματοποιούνται σε όλα τα Καταστήματα της τράπεζας πανελλαδικά, από την 10/10/2005 έως και την 20/10/2005.

Πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά δίδονται και από την υπηρεσία Phone Banking της Aspis Bank στα τηλέφωνα 801-11-49000 και 210-9986200 από κινητό καθώς και στο site της τράπεζας www.aspisbank.gr .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα