Η Skroutz επενδύει στο jamjar

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 15:29
UPD:15:38

Το jamjar διαχειρίζεται τις παραγγελίες 150 χειροτεχνών και φιλοξενεί σχεδόν 4.000 επιλεγμένα προϊόντα.

Την πρώτη της επένδυση σε ελληνική startup υλοποιεί η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων Skroutz. Πρόκειται για τη jamjar, πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αφιερωμένη σε ελληνικά χειροποίητα προϊόντα.

Το jamjar αποτελεί το πρώτο ελληνικό online department store με χειροποίητες δημιουργίες. Παρουσιάστηκε στους διαδικτυακούς δέκτες το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να στηρίξει ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες στους καταναλωτές. Διαχειρίζεται τις παραγγελίες, το pre & after sales customer service, 150 χειροτεχνών και φιλοξενεί σχεδόν 4.000 επιλεγμένα προϊόντα. Έχει υλοποιήσει περισσότερες από 3.500 παραγγελίες.

«Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και η τεχνολογία αιχμής βρίσκονται στο DNA μας και πάντα αναζητάμε το καινοτόμο και το διαφορετικό, προκειμένου να διατηρήσουμε την πρωτοπορία μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγοράς. Στο jamjar αναγνωρίσαμε αυτή τη διαφορετικότητα και προχωρήσαμε σε αυτήν την επένδυση, διότι πιστεύουμε πως αυτές οι πρωτοβουλίες συμβάλλουν στο να εξελιχθεί και να πάει μπροστά το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε., που δραστηριοποιείται πλέον 10 χρόνια στην αγορά του διαδικτύου. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και ιδιαιτέρως περήφανοι που μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του διαδικτύου, η Skroutz A.E., πιστεύει και επενδύει στο jamjar.gr (…) Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, με σκοπό οι πιο ταλαντούχοι Έλληνες ανεξάρτητοι χειροτέχνες να βρίσκουν διέξοδο και να έχουν το δικό τους σύμμαχο στην προσπάθεια προώθησης της δουλειάς τους στο ευρύτερο κοινό, νόμιμα και με ασφάλεια. Παράλληλα, όραμά μας είναι το jamjar να γίνει ένας online παράδεισος όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να βρει συγκεντρωμένα, επιλεγμένα μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα, τα οποία θα μπορεί να κάνει εύκολα δικά του, αναδεικνύοντας, έτσι, με τον πιο δημιουργικό τρόπο το προσωπικό του στυλ», σημείωσε από την πλευρά της η Εύα Επιτροπάκη, συνιδρύτρια του jamjar.gr.

Newsroom naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα