Οριακές απώλειες στη Σοφοκλέους

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2005 11:14

ΜΙΚΡΗ πτώση σημειώνει κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης. Αυτή την ώρα (11:03) βρίσκεται στις 3.343,30 μονάδες μειωμένος οριακά κατά 0,18%.

«Δεν θεωρούμε την πτώση των τελευταίων δύο ημερών ως την απαρχή μίας πτωτικής τάσης και εκτιμούμε ότι επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα επανεμφανιστεί σύντομα, ειδικά στις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες και τον πετρελαϊκό κλάδο. Ωστόσο, κάποια περαιτέρω ήπια αποκόμιση κερδών δεν μπορεί να αποκλειστεί βραχυπρόθεσμα», αναφέρει η Egnatia Finance στο πρωινό της σχόλιο.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πακέτα.

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις 48 ενισχύονται, 49 καταγράφουν απώλειες και 62 παραμένουν σταθερές.

Σε ό,τι αφορά τις μετοχές των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης, ανοδικά κινούνται ο ΟΤΕ, η Coca – Cola 3Ε, η ATEbank, η EFG Eurobank, η Itracom και ο Τιτάνας.

Στον αντίποδα, πτώση κατά 1,41% και 1,31% καταγράφουν η Cosmote και η Emporiki Bank. Απώλειες καταγράφουν επίσης οι μετοχές Alpha Bank, Γερμανός, Ελληνική Τεχνοδομική, Βιοχάλκο, Motor Oil και Εθνική Τράπεζα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα