Νέο στεγαστικό πρόγραμμα από την Εθνική Τράπεζα

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2005 16:04

Το νέο στεγαστικό πρόγραμμα Χαμηλής Εκκίνησης «ESTIA» παρουσίασε η Εθνική Τράπεζα με στόχο τη διεύρυνση των επιλογών των πελατών της για τη χρηματοδότηση των στεγαστικών τους αναγκών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, βασικό χαρακτηριστικό του νέου στεγαστικού προϊόντος είναι η ιδιαίτερα χαμηλή δόση των 320 € τον μήνα (για ποσό δανείου 100.000 €), αφού ο πελάτης μπορεί να πληρώνει μόνο τόκους μέχρι τα πρώτα 5 έτη της διάρκειας του δανείου. Με τον τρόπο αυτό, όπως υπογραμμίζεται, μειώνεται σημαντικά η οικονομική επιβάρυνση, όσων θέλουν να αποκτήσουν σήμερα το δικό τους σπίτι, αλλά αντιμετωπίζουν, παράλληλα, αυξημένα έξοδα από την αγορά του νέου τους σπιτιού.

Η διάρκεια του δανείου είναι έως 40 χρόνια, το ύψος της χρηματοδότησης μπορεί να φθάσει μέχρι το 100% της αξίας του ακινήτου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του επιτοκίου από κυμαινόμενο σε σταθερό και αντίστροφα.

Το προϊόν διατίθεται ήδη από τα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2005 θα προσφέρεται με δωρεάν όλα τα έξοδα έγκρισης, δικηγόρου και μηχανικού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο τηλέφωνο 80-11-181818 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nbg.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα