Ρευστοποιήσεις στα αμερικανικά παράγωγα

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 14:44
UPD:14:47
REUTERS/LUCAS JACKSON

Πτωτικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα σήμερα, με την αγορά να μην αναμένει με θετικές προσδοκίες τα στοιχεία σήμερα για το ΑΕΠ και τον δείκτη εμπιστοσύνης των καταναλωτών, τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα.

Ειδικότερα, στις 14:44, τα συμβόλαια λήξης Δεκεμβρίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,5% στις 2.073,5 μονάδες, ενώ κατά 81 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.681 μονάδες.

Αρνητικά επίσης στην αγορά λειτουργεί η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας, εξαιτίας της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού από τις τουρκικές δυνάμεις.

Στο ταμπλό, η Tiffany & Co. υποχωρεί κατά 4,1%, καθώς τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο χρήσης ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων. Τα κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 70 σεντς ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν στα 75 σεντς.

Απώλειες άνω του 1,3% σημειώνουν οι American Airlines Group, Carnival και Royal Caribbean Cruises, μετά την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το State Department για τους Αμερικανούς πολίτες, εξαιτίας του υψηλού κινδύνου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Στον αντίποδα, η Xerox ενισχύεται κατά 3,7%, καθώς ο ακτιβιστής επενδυτής Carl Icahn ανέφερε ότι αύξησε το μερίδιο του στην εταιρεία στο 7,13%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα