Μάρακ: Νέο έργο στη Σερβία

Αύξηση πωλήσεων στην αγορά ασύρματων επικοινωνιών
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2005 11:53

Στη Μάρακ Ηλεκτρονική και στη SVECOM ανέθεσε η HIP AZOTARA, το μεγαλύτερο εργοστάσιο λιπασμάτων της Σερβίας, την ανάπτυξη ιδιωτικού δικτύου φωνής με βάση πλατφόρμα τύπου Coral Flexicom 5000 του Οίκου TADIRAN.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μάρακ, τα συστήματα ανάπτυξης βασικών εφαρμογών όπως διεπιλογή, Voice mail, Audiotext, αυτόματης τηλεφωνήτριας, κ.ά. στοχεύουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα τηλεφωνικής επικοινωνίας και υπηρεσιών για τους σημερινούς 600 χρήστες της HIP AZOTARA.

Εξάλλου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στο χώρο των ασύρματων επικοινωνιών η Μάρακ έχει επιτύχει σημαντική αύξηση των πωλήσεων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα προωθεί στην αγορά ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματων δικτύων ευρυζωνικής πρόσβασης WIMAX, τα οποία παρέχουν υψηλή χωρητικότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και δεν απαιτούν οπτική επαφή (line-of-sight). Βασικοί χρήστες των συστημάτων αυτών είναι διάφορες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, internet cafe, τράπεζες, κ.λπ. Η αύξηση αυτή των πωλήσεων έχει εδραιώσει τη συνεργασία της ΜΑΡΑΚ με την Καναδική εταιρεία Redline Communications.

Η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τη Δημόσια Τηλεόραση του Μαυροβουνίου για την προμήθεια Ευρυζωνικών Ζεύξεων για τη διασύνδεση των Σταθμών Εκπομπής τηλεοπτικού σήματος με το κέντρο ελέγχου στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου (Ποντγκόριτσα).

Στην Ελλάδα οι εφαρμογές που έχει υλοποιήσει η ΜΑΡΑΚ αφορούν τη διασύνδεση κτιρίων διαφόρων επιχειρήσεων σε αστικό και υπαίθριο περιβάλλον χωρίς οπτική επαφή και σε μεγάλες αποστάσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα