Μυτιληναίος: Αναβάθμιση προβλέψεων για αποτελέσματα 2005

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2005 13:33
UPD:14:35

Προς τα πάνω – για δεύτερη φορά - αναθεώρησε η διοίκηση της Μυτιληναίος – Όμιλος Επιχειρήσεων τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρικής χρήσης 2005 ύστερα από τη σημαντική ενίσχυση των μεγεθών της στο πρώτο εξάμηνο.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις για την τρέχουσα εταιρική χρήση 2005 αναμένεται να ανέλθουν σε 740 εκατ. ευρώ και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σε 140 εκατ. ευρώ.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων αναμένεται να διαμορφωθούν σε περίπου 140 εκατ. ευρώ, στα οποία θα προστεθεί και το ποσό των ευρώ 136,9 εκατ. το οποίο προέκυψε ως υπεραξία από την εξαγορά του Αλουμίνιον της Ελλάδος.

Η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει ότι η παρούσα ανακοίνωση αφορά εκτιμήσεις για προβλεπόμενα αποτελέσματα με βάση τα διαθέσιμα σήμερα δεδομένα και τις παραμέτρους της αγοράς. Ως εκ τούτου, οι εκτιμήσεις ενέχουν αβεβαιότητες καθ' όσον αναφέρονται σε μελλοντικά γεγονότα. Η εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο θα προβεί σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις ανωτέρω εκτιμήσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΥΤΙΛ



Σχολιασμένα