Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2005 16:43

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β' συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση απόσχισης από την Εταιρεία των κλάδων των Τηλεπικοινωνιακών λύσεων (Telecom Solutions) και των Αμυντικών Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Defense Electronic Systems) και εισφορά τους στις Ανώνυμες Εταιρίες ΗΛΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ και ΠΡΑΞΙΣ (PRAXIS) ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93. 2. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών Συμβολαιογραφικών πράξεων εισφοράς των κλάδων και τη διενέργεια κάθε άλλης σχετικής πράξης ή δήλωσης.

Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ως άνω Έκτακτη Γ.Σ., πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γ.Σ., να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γ.Σ., απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρίας μέσα στην ίδια προθεσμία.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠ. Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συγχώνευση της Εταιρείας με την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη. Έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι Μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ) ή μέσω του ΚΑΑ, εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ - και να καταθέσουν στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. είτε στο Τμήμα Μετόχων (Σανταρόζα 5, Αθήνα, τηλ. 210 3357158-9) είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα αυτής τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

VETERIN A.B.E.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, Θέση Βραγκό με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου που εκλέχθηκε σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 2. Απαλλαγή των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση του 2004, μετά από ειδική ψηφοφορία με ονομαστική κλήση, σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο 27 του Καταστατικού της Εταιρείας. 3. Έγκριση καταβληθείσας αποζημίωσης προς τον κ. Αλέξανδρο Καραμπά. 4. Έγκριση της πώλησης και μεταβίβασης των συμμετοχών της Εταιρείας στις εταιρείες: ΣΥΝΘΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΑΒΕΕ και ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ, καθώς και ακινήτων της Εταιρείας στην περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης και Ασπροπύργου Αττικής. 5. Έγκριση διακοπής δραστηριοποίησης της Εταιρείας στην εμπορία και παραγωγή αγροχημικών προϊόντων και σπόρων. 6. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας σε 0,30 ΕΥΡΩ με ταυτόχρονη διαγραφή ζημιών προηγούμενων χρήσεων. 7. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων, παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων. 8. Εκλογή νέου Δ.Σ. 9. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γ.Σ. είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας να καταθέσουν στην Εταιρεία τη σχετική βεβαίωση από το Κ.Α.Α., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που να αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γ.Σ.

SPACE HELLAS A.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/11/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας αυτής, Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 312 με θέμα ημερήσιας διάταξης: ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «SPACE NET ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SPACE HELLAS A.E. ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει κατά τον νόμο και το καταστατικό, πέντε (τουλάχιστον) ημέρες πριν από την πιο πάνω ημέρα σύγκλησης της Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γ.Σ., απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον ο προς κατάθεση αριθμός μετοχών βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρείας, μέσα στην ίδια προθεσμία. Διευκρινίζεται ότι οι μέτοχοι που δεν θα έχουν προσκομίσει εμπρόθεσμα το πιο πάνω αποδεικτικό δέσμευσης, δεν θα γίνουν δεκτοί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΓΕΚΕ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/11/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, Κηφισίας 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της ληφθείσης απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 24/06/2005 επιστροφής μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων από την δημόσια εγγραφή του έτους 2000 με αντίστοιχη μείωση του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο σύμφωνα με το έγγραφο αρ. πρωτ. Κ2-9496/29/07/05 του Υπουργείου Ανάπτυξης (Διεύθυνση ΑΕ & Πιστεως). 2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο(δημόσια εγγραφή) χωρίς την έκδοση νέων μετοχών αλλά με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. 3. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και επιστροφή ολόκληρου του ποσού της μειώσεως σε μετρητά στους μετόχους της εταιρείας. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 5. Λοιπά θέματα και διάφορες ανακοινώσεις. Στη συνέλευση δικαιούνται σύμφωνα με το καταστατικό να παραστούν όλοι οι μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους μετόχους επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του χειριστή του λογαριασμού τους, στον οποίον είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο ΣΑΤ ή μέσω του κεντρικού αποθετηρίου αξιών, για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον ειδικό λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών που εκδίδει το κεντρικό αποθετήριο αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Κηφισίας 43, Τ.Κ 11523 πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 04/11/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στην έδρα της εταιρίας, 18ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 και του Κ.Ν. 2190/1920. 2. Παροχή άδειας για σύναψη συμβάσεων εργασίας ή εντολής της εταιρίας με μέλη του Δ.Σ. και καθορισμός ανωτάτου ορίου των αποδοχών τους. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 12 του καταστατικού της εταιρίας, οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρίας (18ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, Ασπρόπυργος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ως άνω ορισθείσα για την Συνέλευση ημερομηνία, ορίζοντας ταυτόχρονα και τον τυχόν αντιπρόσωπό τους, την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των Μετοχών τους που θα παραλάβουν από τον Χειριστή του λογαριασμού τους στο ΣΑΤ εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό λογαριασμό ή από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε. εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό λογαριασμό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ
  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα