Επενδυτικά κεφάλαια 2,5 εκατ. δολ. προσέλκυσε η Intale

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 12:04
UPD:12:10
www.intale.com

Νέα επενδυτικά κεφάλαια ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων από παλιούς και νέους επενδυτές ανακοίνωσε ότι προσέλκυσε η εταιρεία Intale, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες cloud.

Βασικός επενδυτής στην τοποθέτηση κεφαλαίων ήταν ο επιχειρηματίας Alexander Rittweger. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος και των πωλήσεων, με στόχο την επίτευξη του βασικού στόχου της εταιρείας, δηλαδή να συνδέσει και να ενοποιήσει την αγορά εμπορίου (retail market). Μέχρι σήμερα, οι συνολικές επενδύσεις στην εταιρεία ανέρχονται σε 3 εκατ. δολάρια. 

Ο Φάνης Κουτουβέλης, ιδρυτής και CEO της Intale, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτό τον νέο γύρο επένδυσης, ειδικά αφού ο νέος μας επενδυτής θα έχει καθοριστικό ρόλο στο να μας κατευθύνει στην ανάπτυξη και επιτυχημένη προώθηση της μοναδικής μας λύσης στην παγκόσμια αγορά. Προς το παρόν, εστιάζουμε αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και στην εξυπηρέτηση ενός ολοένα αυξανόμενου δικτύου πελατών, που είναι και τα θεμέλια για την όποια μελλοντική διεθνή επέκταση».

Ο κ. Rittweger δήλωσε από την πλευρά του: «Με χαρά θα υποστηρίξω τις προσπάθειες της Intale να φέρει μια επανάσταση στην αγορά των μικρών εμπορικών καταστημάτων με μια εξαιρετική λύση Software-as-a-Service (SaaS) που θα επιτρέπει σε όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους, προς όφελος όλων. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτά που έχουν ήδη επιτευχθεί από τον Φάνη και την ομάδα του και προσβλέπω στην περαιτέρω συνεργασία για να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα».

Το PJ Tech Catalyst fund της Τράπεζας Πειραιώς, που είχε επενδύσει στον προηγούμενο γύρο, συμμετείχε και στη νέα αυτή επένδυση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα