Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2005 11:16
UPD:11:48

Aspis Securities: «Οι αµερικανικές µετοχές κινήθηκαν πτωτικά χθες καθώς µια θυγατρική της General Electric κήρυξε πτώχευση. Αντίθετα, οι ασιατικές αγορές σηµείωσαν άνοδο καθώς τα µακροοικονοµικά στοιχεία στην περιοχή ικανοποιούν τους επενδυτές. Οι ευρωπαϊκές αγορές αναµένεται να κινηθούν πτωτικά σήµερα, επηρεασµένες από την πτώση της Wall Street. Παρόµοια τάση εκτιµούµε ότι θα επικρατήσει και στην ελληνική αγορά καθώς δεν υπάρχουν σηµαντικά εταιρικά νέα».

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Η προσοχή σήμερα αναμένεται να παραμείνει στον ΟΤΕ, ενώ η προσφορά στην Cosmote αναμένεται να είναι μειωμένη. Ο όγκος των συναλλαγών έχει υποχωρήσει ενώ το μικτό κλίμα στις διεθνείς αγορές θα διατηρήσει την αγορά στα τρέχοντα επίπεδα».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες 0,20% υψηλότερα με τον τζίρο να ανέρχεται στα €127εκ. (-40%). Η εικόνα σταθεροποίησης συνεχίστηκε χθες με χαμηλούς όγκους και χωρίς σημαντικές ειδήσεις. Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε ΟΤΕ, Αγροτική Τράπεζα και Alpha Bank… Η σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα