Συνεργασία TIM - Heaven Music

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2005 12:06

Όλες τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε μορφή Real Tones μέσω του κινητού τηλεφώνου προσφέρει η TIM επεκτείνοντας τις συνεργασίες της με τη μουσική βιομηχανία.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα η ΤΙΜ ξεκινά συνεργασία με τη Heaven Music εμπλουτίζοντας περισσότερο τις μουσικές επιλογές και προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια, καθώς και να ενημερώνονται για τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες δημοφιλών καλλιτεχνών.

Η δυνατότητα πρόσβασης στα Real Tones παρέχεται μέσω της υπηρεσίας «TIM Ringtones», επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

• Μέσω φωνής καλώντας το 1432

• Μέσω SMS στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 7080 με τον μοντέλο της συσκευής και τον κωδικό του τραγουδιού

• Μέσω του μενού υπηρεσιών ΤΙΜ Imagine

• Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας http://ringtones.tim.gr

H υπηρεσία απευθύνεται τόσο σε συνδρομητές της ΤΙΜ με συμβόλαιο, όσο και σε κατόχους καρτοκινητής. Είναι επίσης διαθέσιμη και σε συνδρομητές 3G.

Οι πελάτες ΤΙΜ μπορούν επίσης να αλλάζουν τον ήχο αναμονής απάντησης κλήσεων με τη νέα υπηρεσία ΤΙΜ My Τone, καλώντας το 1432. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την αγαπημένη τους μελωδία μέσα από μία πλούσια συλλογή μουσικών επιλογών, προσωποποιώντας έτσι τον ήχο που ακούν όσοι τους καλούν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα